Informatie over Stockfoto's en Fotolicenties

Aanschaf van foto-licenties voor uw eigen publicaties.

Individuele fotobeelden zijn tegen betaling beschikbaar als Royalty Free foto. Royalty Free houdt in dat u voor een éénmalig bedrag een privé-licentie aanschaft en het fotobeeld eindeloos mag gebruiken voor alleen uw eigen publicaties. Aangeschafte privé-licenties mogen in geen geval worden doorgestuurd of doorverkocht aan andere partijen die de licentie niet hebben aangeschaft. De rechten van de (aangeschafte) fotobeelden blijven altijd bij de fotograaf.

De kosten voor een privé-licentie hangt af van het formaat van de foto.
Binnen de privé-licentie worden drie formaten gehanteerd die worden onderverdeeld in een Web, Print en Large Print formaat.

- Een Web formaat is een kleine foto-formaat met een resolutie van 72 dpi dat puur bestemd is voor online-publicaties.
Kosten per foto bedraagt € 90 (excl. btw).

- Een Print formaat is een middelgroot foto-formaat met een resolutie van 300 dpi dat bestemd is voor middelgrote printpublicaties (zoals in brochures, magazines en krantadvertenties).
Kosten per foto bedraagt € 120 (excl. btw).

- Een Large Print formaat is een groot foto-formaat met een resolutie van 300 dpi en bestemd voor grootformaat printpublicaties (zoals reclameposters).
Kosten per foto bedraagt € 175 (excl. btw).

Aanschaf van foto-licenties voor commercieel gebruik.

Bent u geïnteresseerd in mijn foto's voor commerciële doeleinden? (voorbeeld: u bent een ontwerper en wilt mijn foto aanschaffen en publiceren in een bedrijfsfolder of op een reclameposter voor uw eigen klant), stuur dan een e-mail met uw (aan)vraag naar: info@desenho.nl
Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en informeren over de kosten en de voorwaarden voor het gebruik van mijn fotobeelden voor commerciële publicaties. Indien een fotobeeld eerst getest moet worden, dan ontvangt men altijd een fotobeeld waar meerdere watermerken in zitten.

Disclaimer

Alle rechten van intellectuele eigendom van fotoafbeeldingen en andere materialen liggen bij Ricardo Bouman | Desenho Vormgeving.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ricardo Bouman | Desenho Vormgeving. Wilt u beeldmateriaal gebruiken voor welk doel dan ook, neem dan contact op met Desenho Vormgeving via: info@desenho.nl of per telefoon (+31)6-24176144 Fotobeelden van Ricardo Bouman | Desenho Vormgeving die te vinden zijn via zoekmachines zoals Google e.d., zijn in alle gevallen ook auteursrechtelijk beschermd en mogen in geen geval gekopieerd en/of gepubliceerd worden zonder toestemming van Ricardo Bouman | Desenho Vormgeving. Indien de fotobeelden van Ricardo Bouman | Desenho Vormgeing gebruikt wordt in kader van het citaatrecht, dan dient het fotobeeld (als bijschrift en/of in het fotobeeld zelf) altijd te zijn voorzien van de naam en achternaam van de maker alsook het bedrijfsnaam en/of URL van de website van de maker van het fotobeeld. Anders zal er een factuur volgen.